Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.9.10

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Τους υποψήφιους του κινήματος για τις δεκατρείς περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας, ανακοίνωσε ο Θανάσης Τσούρας, εκ μέρους της Επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος.


Μεγάλοι δήμοι

Δήμος Πατρέων: Δημήτρης Κατσικόπουλος

Δήμος Πειραιωτών: Γιάννης Μίχας

Δήμος Θεσσαλονικέων: Γιάννης Μπουτάρης

Δήμος Αθηναίων: Γιώργος Καμίνης

Περιφέρειες

1. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: Άρης Γιαννακίδης

2. Κεντρικής Μακεδονίας: Μάρκος Μπόλαρης

3. Δυτικής Μακεδονίας: Γιάννης Παπαϊορδανίδης

4. Ήπειρος: Βαγγέλης Αργύρης

5. Θεσσαλίας: Απόστολος Παπατόλιας

6. Ιονίων Νήσων: - (Όπως είπε ο κ. Τσούρας, έχει επιλεγεί ακαδημαϊκός που διδάσκει στο εξωτερικό και η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα).

7. Δυτικής Ελλάδας: Απόστολος Κατσιφάρας

8. Στερεάς Ελλάδας: Κλέαρχος Περγαντάς

9. Αττικής: Γιάννης Σγουρός

10. Πελοποννήσου: θα στηριχθεί ο συνδυασμός "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη

11. Βορείου Αιγαίου: Νάσος Γιακαλής

12. Νοτίου Αιγαίου: Γιάννης Μαχαιρίδης

13. Κρήτης: Σταύρος Αρναουτάκης

Σ. Ξυνίδης: "Δίπλα στο λαό το ΠΑΣΟΚ"

"Καμία μετάλλαξη δεν έχει συμβεί στο ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος αλλάζει, όχι το ΠΑΣΟΚ το οποίο προσαρμόζεται στις συνθήκες και στέκεται δίπλα στο λαό, ενώ δεν είναι κόμμα ιδεολογικής καθαρότητας που μπαίνει στο περιθώριο" ανέφερε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης στην ομιλία του στην σημερινή, τρίτη και τελευταία ημέρα των εργασιών του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαλήρου.

**Χθες, ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» κατά την παρουσίαση των συμπερασμάτων από τα θεματικά Εργαστήρια τα οποία συνεδρίαζαν από το πρωί και τα οποία είχε επισκεφτεί.

Την παρουσίαση των συμπερασμάτων παρακολούθησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης