Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.9.10

Η συμβολή των εργαζομένων της Attica Bank στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους

Η συμβολή των εργαζομένων της Attica Bank στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η συμβολή των εργαζομένων της Attica Bank

στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Attica Bank κ. Ιωάννη Γαμβρίλη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Αθανάσιο Σταθόπουλο και τον γ.γ. κ. Εμμανουήλ Πίτσα. Οι εκπρόσωποι της Attica Bank ανακοίνωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής την απόφαση των εργαζομένων της Τράπεζας να συνεισφέρουν στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους, καταθέτοντας το ποσό των 91.225 ευρώ.

Ο κ. Πετσάλνικος συνεχάρη θερμά τους εργαζόμενους της Attica Bank για αυτή την πρωτοβουλία και τόνισε:

«Η πράξη αυτή, φανερώνει ευαισθησία, ευθύνη και αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης σε μια περίοδο που είναι δύσκολη για τη χώρα και την εθνική οικονομία αλλά και πάρα πολύ δύσκολη για τους εργαζόμενους. Αυτό δείχνει ότι και στις δύσκολες εποχές που διερχόμαστε, η αλληλεγγύη, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα και η αγάπη προς την πατρίδα, προς την Ελλάδα, είναι ισχυρές αξίες. Άλλωστε και στο ενημερωτικό «σποτ» που δημιουργήσαμε, τονίσαμε ότι η Ελλάδα δεν είναι εγκλωβισμένη και την στηρίζουμε και θα την στηρίξουμε όλοι μας».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων στην Attica Bank κ. Αθ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε στην ανταπόκριση των εργαζομένων της τράπεζας, οι οποίοι -όπως είπε- από το υστέρημα τους και όσο μπορούσε ο καθένας, συνεισέφεραν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του Δημοσίου Χρέους για το καλό του λαού και της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Attica Bank κ. Ι. Γαμβρίλης, συνεχάρη τον κ. Πετσάλνικο για την πρωτοβουλία να ανοίξει ο Λογαριασμός Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και τους εργαζόμενους της Attica Bank για την άμεση ανταπόκριση τους και τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης