Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.10.10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 14.10.2010, τους εργαζομένους στη μεταλλευτική εταιρεία ΕΛΜΙΝ κυρία Ελένη Κοντόρη, κ.Δημήτριο Τσικερδή, κ.Λουκά Κώτσου, κ.Μιχαήλ Στράνη καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ.Λυμπέρη Πολυχρονόπουλο.



Στη συνάντηση παρέστη και η πρέσβης της Χιλής κυρία Carmen Patricia Ibanez Soto.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Συγχαρητήρια.



CΑRMEN IBANEZ: Ευχαριστώ πάρα πολύ, κύριε Πρόεδρε.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνάντηση αυτή. Σας συγχαίρω γιατί στηρίξατε ηθικά τους συναδέλφους σας. Ήταν μια πράξη ανθρωπιάς, μια πράξη αλληλεγγύης γι'αυτούς τους ανθρώπους που πράγματι υπέφεραν τόσες εβδομάδες εκεί και χαιρόμαστε όλοι γιατί η προσπάθεια ήταν επιτυχημένη και βγήκαν στο φως.

Και σας, κύριε Πολυχρονόπουλε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και τις σκέψεις αλληλεγγύης που είχατε.



Λ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, το μόνο που κάναμε ήταν να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία των εργαζομένων της εταιρείας μας. Ήταν υποχρέωσή μας.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς που δουλεύουν και παράγουν πλούτο και κρατούν το ηθικό τους πάντα πολύ ψηλά. Να ξέρετε ότι οι δικοί μας εργαζόμενοι δουλεύουν σε παρόμοιες συνθήκες με αυτές που παρακολουθήσαμε όλοι αυτές τις μέρες. Και είμαστε περήφανοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με τον τρόπο που τη δείξαμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας προσέξατε.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό και πολύ σημαντικό αυτό που κάνατε. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που υπέφεραν εκεί ήταν πράγματι άξιοι κάθε υποστήριξης και χαιρόμαστε όλοι που οι προσπάθειες της κυβέρνησης της Χιλής πέτυχαν να τους βγάλουν πάλι στη ζωή και στο φως.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης