Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.3.11

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
31.3.2011









Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, είμαστε στο μέσον επιχειρήσεων. Είναι ευκαιρία να σας ενημερώσω.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θα το ήθελα.



Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Αν και ο πραγματικός πόλεμος είναι ο πόλεμος της οικονομίας, όπως είπα και χθες απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. Άρα έχουμε δύο πολέμους που διεξάγονται: έναν κυριολεκτικό και έναν συμβολικό.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νομίζω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, όταν ακριβώς υπάρχει και ένα εσωτερικό μέτωπο.



Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Παρότι ο ελληνικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη για την επιβίωσή του και το μέλλον του, στηρίζει ολόθερμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί με το δικό σας κύρος περιβάλλετε πάντα και τους δίνετε τη στήριξη και την αγάπη σας.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι νομίζω και χρέος, αλλά εκφράζω και την αγάπη του ελληνικού λαού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.



Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Έτσι είναι όπως το λέτε. Άλλωστε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εσείς ο ίδιος και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι δύο θεσμοί που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή και στις έρευνες της κοινής γνώμης.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Και χαίρομαι γιατί είστε ο πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων.



Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Σας ευχαριστώ πολύ.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης