Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.11.11

Ευχόμαστε «καλή επιτυχία» στη νέα Ελληνική Κυβέρνηση

11 Νοεμβρίου 2011
Ευχόμαστε «καλή επιτυχία» στη νέα Ελληνική Κυβέρνηση

Με την ανάληψη της πρωθυπουργίας της Ελλάδας από τον κ. Λουκά Παπαδήμο ελπίζουμε και ευχόμαστε η Ελλάδα να μπορέσει σύντομα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τα πολλαπλά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα που την ταλανίζουν.





Ο Ελληνικός λαός αξίζει ένα καλό παρόν και ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.



Για την Κύπρο και την εθνική μας υπόθεση έχει ιδιαίτερη σημασία η Ελλάδα να είναι μια χώρα ισχυρή και ευημερούσα, γιατί αποτελεί το διαχρονικό μας στήριγμα στην προσπάθεια για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού προβλήματος.



Είναι προφανές ότι μια χώρα με πολλά εσωτερικά προβλήματα και έλλειψη οικονομικής ευρωστίας δεν μπορεί να διεκδικήσει με επάρκεια τα εθνικά της ζητήματα στο οποιοδήποτε τραπέζι συνομιλιών.



Αυτό αποτελεί πραγματικότητα η οποία πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον Πρόεδρο Χριστόφια, την Κυβέρνηση του και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του τόπου.



Δηλώσεις από τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος κ. Ιωάννα Παναγιώτου σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ. στο γραφείο του Κινήματος στη Λεμεσό (Γλάδστωνος 77, Πολυκατοικία Κοάλα, Γραφείο 31).





ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης