Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.11.11

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Στις 26-27 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες, πήραμε συλλογικές αποφάσεις, που είναι προς όφελος τόσο της χώρας μας, όσο και της ευρωζώνης.
Οι αποφάσεις συμβάλλουν στη μείωση του χρέους, στην ελάφρυνση του βάρους του Ελληνικού λαού, στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και σε μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές.
Αυτές οι αποφάσεις θα οδηγήσουν σε μία βιώσιμη ελληνική οικονομία και είναι καθοριστικές για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Χρειάζονται τη στήριξη του Ελληνικού λαού.
Είμαστε μέλη της ευρωζώνης, αλλά ως μέλη έχουμε και δικαιώματα και υποχρεώσεις. Προτείναμε να αποφασίσει δημοκρατικά ο Ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος την κύρωση της συμφωνίας.
Θεωρώ ότι ο Ελληνικός λαός έχει τη σοφία και τη γνώση να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα εγγυηθούν την σταθερή συμμετοχή της χώρας μας στην ευρωζώνη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης