Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.10.11

* ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚTΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 1980 - 2011 * Συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί αύριο, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 10.30 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Οικονομικών και Τεχνολογίας της Γερμανίας, Philipp R?sler.

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ κ.VIKTOR YANUKOVYCH
ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
6.10.2011

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 ώρα 12.00, θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο για να παραστεί στην εκδήλωση των ΕΛ.ΤΑ για τα 150 χρόνια από την έκδοση και κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού γραμματόσημου.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
κ.VIKTOR YANUKOVYCH ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
6.10.2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
κ.κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ VIKTOR YANUKOVYCH
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
6.10.2011

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης