Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.1.12

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ Σεΐχη ABDULLAH BIN ZAYED AL NAHYAN
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
11.1.2012





Σεΐχης Al NAHYAN: Είναι μεγάλη μου τιμή που σας βλέπω και πάλι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ εξοχώτατε. Καλωσορίσατε. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την συνάντησή μας.

Σεΐχης Al NAHYAN: Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παρακαλώ.

Σεΐχης Al NAHYAN: Εξοχώτατε, εύχομαι καλή χρονιά σε εσάς. Έχω την τιμή να σας μεταφέρω τα χαιρετίσματα του φίλου σας, του αδελφού σας, του Προέδρου της χώρας, Σεΐχη Χαλίφα ευχόμενος για εσάς χρόνια πολλά, καλή χρονιά για εσάς αλλά και τη φίλη μας χώρα, την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξεχνάω την ωραία μου επίσκεψη την οποία έκανα στην χώρα σας, τις συζητήσεις που είχαμε αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε ο Σεΐχης Χαλίφα για την Ελλάδα, ένα ενδιαφέρον που το επιδεικνύει και εμπράκτως. Θέλω να σας συγχαρώ για τα σαράντα χρόνια από τη σύσταση της ομοσπονδίας. Να έχετε πάντοτε καλές επιτυχίες και κάνετε σπουδαία και σημαντικά πράγματα για την περιοχή και για την χώρα σας.

Σεΐχης Al NAHYAN: Σας ευχαριστώ πολύ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ήταν πολύ ενδιαφέρον το διεθνές φόρουμ για τα ενεργειακά, στο οποίο έλαβα και εγώ μέρος τότε και σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ εδώ στην πατρίδα μου. Αυτές οι συναντήσεις πάντοτε βγάζουν κάτι καλό .-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης