Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.1.13


Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί, αύριο Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για το Βερολίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο του Εκδοτικού Οργανισμού “Die Welt”, ως κεντρικός ομιλητής στο δείπνο της Δευτέρας, μαζί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι.


Στο συνέδριο, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα μιλήσουν η Καγκελάριος της Γερμανίας Dr. Angela Merkel, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Dr. Olli Rehn, ο Υποψήφιος Καγκελάριος και Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) κ. Peer Steinbrück, ο Πρόεδρος της Bundesbank Dr. Jens Weidmann, ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας κ. George Osborne, ο Υπουργός Οικονομικών και Ανταγωνιστικότητας της Ισπανίας κ. Luis de Guindos και οι Υπουργοί της Γερμανικής Κυβέρνησης Οικονομικών και Τεχνολογίας Dr. Philipp Rösler, Οικονομικών Dr. Wolfgang Schäuble και Εξωτερικών Dr. Guido Westerwelle.

Ο Πρωθυπουργός το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον π. Υπουργό Εξωτερικών και Αντικαγκελάριο της Γερμανίας Dr. Hans-Dietrich Genscher, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Καγκελάριο της Γερμανίας κ. Angela Merkel.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης