Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.9.13

Γεροντόπουλος: Εγκληματική και ναζιστική οργάνωση η Χρυσή Αυγή


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Βουλή προκειμένου να απαντήσει σε επερώτηση του κόμματος της Χρυσής Αυγής για τα εθνικά θέματα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  Χρήστος Παππάς δεν εμφανίστηκε όμως καθώς δήλωσε κώλυμα την τελευταία στιγμή, ενώ και κανένας άλλος βουλευτής του κόμματος του δεν προσήλθε να την υποστηρίξει.

Ο κ.Γεροντόπουλος ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο του Σώματος Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τόνισε: «Περίμενα έστω και την τελευταία στιγμή από το κόμμα της Χρυσής Αυγής να είναι εδώ πέρα, για μια ανθρώπινη συγνώμη. Μια έκφραση μετάνοιας, γιατί ο ελληνικός λαός έχει παγώσει τις τελευταίες ημέρες, καθώς άρχισε να αποκαλύπτεται το αληθινό, αποκρουστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Αυτό που αποκρύβουν, ενδυόμενοι το μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος. Στην πραγματικότητα και το αποδεικνύουν και σήμερα αυτό, είναι ορκισμένοι εχθροί της Δημοκρατίας και των θεσμών της. Τους δόθηκε η ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα, μέσα στο Κοινοβούλιο, να αποδείξουν ότι αποκηρύσσουν το φασισμό. Αντ’ αυτού, καθημερινά αποδεικνύουν, ότι εκπροσωπούν μια εγκληματική, ναζιστική οργάνωση».
Y.Γ Η διεύθυνση του βίντεο στο Youtube είναι: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eAoagkISI84

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης