Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.9.13

Για μια υποδειγματική Δημόσια Υπηρεσία


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας πολύ νωρίς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του έκανε ξεκάθαρη τη σημασία που αποδίδει στην προσπάθεια για μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας και η Κυβέρνηση προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες για δημιουργία του μηχανισμού που θα σχεδιάσει, θα προωθήσει και θα υλοποιήσει τη μεταρρύθμιση.

Γεροντόπουλος: Εγκληματική και ναζιστική οργάνωση η Χρυσή Αυγή


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Βουλή προκειμένου να απαντήσει σε επερώτηση του κόμματος της Χρυσής Αυγής για τα εθνικά θέματα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  Χρήστος Παππάς δεν εμφανίστηκε όμως καθώς δήλωσε κώλυμα την τελευταία στιγμή, ενώ και κανένας άλλος βουλευτής του κόμματος του δεν προσήλθε να την υποστηρίξει.

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά

Το ξέρουμε όλοι ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.

Και ότι ο λαός μας υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες.

Για να νικήσει την κρίση. Και να πετύχει την οικονομική του αναγέννηση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης