Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.1.14

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ DEUTSCHE TELEKOM ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Deutsche Telekom, κ. Timotheus Höttges (Τιμόθεος Χέτγκες), την κ. Claudia Nemat, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Deutsche Telekom για την Ευρώπη και την Τεχνολογία και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ. Σημειώνεται πως η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που επισκέπτεται ο Timotheus Höttges μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ως επικεφαλής του Ομίλου Deutsche Telekom, στις αρχές του έτους.

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας



Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά
στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Ανεργία



Η Ανεργία είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα και ο πιο ύπουλος εχθρός γιατί υπονομεύει την κοινωνική συνοχή και κατατρώει τις προοπτικές όλων μας, ιδιαίτερα τα όνειρα των νέων. 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης