Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.1.16

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την πυρηνική δοκιμή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας




Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την πυρηνική δοκιμή που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας. Η δοκιμή αυτή συνιστά απειλή κατά της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας και έρχεται σε αντίθεση με αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και τις διεθνείς προσπάθειες για αφοπλισμό και μη διασπορά των πυρηνικών όπλων.

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας οφείλει να τηρεί τις διεθνείς της δεσμεύσεις, να σταματήσει την παραγωγή ή δοκιμή πυρηνικών όπλων και να επιστρέψει στο τραπέζι του διαλόγου με τη διεθνή κοινότητα, ειδικότερα στο πλαίσιο των εξαμερών συνομιλιών.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης