Το Ελληνοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων www.vouli.net, η διεύθυνση κι οι συντάκτες σας εύχονται χρόνια πολλά

9.2.16

Μέρα 2η Βρισκόμαστε στην Τεχεράνη, όπου πραγματοποιήσαμε σειρά επαφών με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του Ιράν.

Μέρα 2η
Βρισκόμαστε στην Τεχεράνη, όπου πραγματοποιήσαμε σειρά επαφών με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του Ιράν.
Συναποφασίσαμε να ενισχύσουμε τις διμερείς σχέσεις και να εντατικοποιήσουμε τόσο τον πολιτικό διάλογο όσο και την οικονομική συνεργασία με έμφαση στους τομείς του εμπορίου, των κατασκευών, της αγροδιατροφικής παραγωγής, της ενέργειας, των επενδύσεων, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Μέρα 1η
Ξεκινήσαμε την επίσκεψή μας στο Ιράν από το Εσφαχάν, την πολιτιστική πρωτεύουσα του Ιράν, και ξεναγηθήκαμε στα μνημεία και τις παραδόσεις της πόλης. Ο πολιτισμός έχει ιδιαίτερη θέση στο πλαίσιο της συνεργασίας δύο χωρών με μακραίωνη πολιτισμική παράδοση, της Ελλάδας και του Ιράν.
Κατά την άφιξή μας στην Τεχεράνη ενημερωθήκαμε για το σύγχρονο πρόσωπο του Ιράν επισκεπτώμενοι το Τεχνολογικό Πάρκο "Pardis".

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης