Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.2.16

Συμμετοχή ΑΝΥΠΕΞ Ν. Ξυδάκη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. (Βρυξέλλες,

Συμμετοχή ΑΝΥΠΕΞ Ν. Ξυδάκη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. (Βρυξέλλες, 16.02.2016)




Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Ξυδάκης, θα συμμετάσχει, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων περιλαμβάνονται η συζήτηση για το ευρωπαϊκό εξάμηνο, η διαθεσμική συμφωνία για την καλύτερη νομοθέτηση καθώς και η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Ξυδάκης θα παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ομολόγους του τις ελληνικές θέσεις για την προετοιμασία του επικείμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο οποίο θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, θεματικές για τη μετανάστευση και τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης