Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.2.16

Επίσκεψη ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, στην Αίγυπτο και συμμετοχή του στο MED Group στην Κύπρο

Επίσκεψη ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, στην Αίγυπτο και συμμετοχή του στο MED Group στην Κύπρο



Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα αναχωρήσει, αύριο, Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα έχει επαφές με την αιγυπτιακή ηγεσία. Ο κ. Κοτζιάς, την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, κ. Abdel Fattah Al-Sisi και στη συνέχεια, από τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Sherif Ismail. Θα ακολουθήσει συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, κ. Sameh Shoukry, μετά το πέρας της οποίας θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο Υπουργών. Η επίσκεψη στην Αίγυπτο θα ολοκληρωθεί με επαφές του κ. Υπουργού με εκπροσώπους της ομογένειας και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Σε συνέχεια της επίσκεψης στην Αίγυπτο, ο κ. Κοτζιάς, θα μεταβεί απευθείας στην Κύπρο, όπου την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Μεσογειακών Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (MED Group).

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης