Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.3.16

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση το 2015» Δημοσιεύτηκε η Γενική Έκθεση των Δραστηριοτήτων της ΕΕ

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση το 2015»
Δημοσιεύτηκε η Γενική Έκθεση των Δραστηριοτήτων της ΕΕ



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα την Γενική Έκθεση των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2015. Η Γενική έκθεση καλύπτει τα μεγάλα γεγονότα και τις πρωτοβουλίες του έτους. Φέτος, αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις προσπάθειες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, τη συμφωνία για τη στήριξη της Ελλάδας, την απάντηση της ΕΕ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τη δρομολόγηση του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη, καθώς και άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως η Ψηφιακή Ενιαία Αγορά, η Ενεργειακή Ένωση και η Ένωση Κεφαλαιαγορών.

Η Έκθεση και μια χωριστή συντομότερη περίληψή της παρουσιάζει τις δραστηριότητες της ΕΕ κατά τρόπο φιλικό προς τους πολίτες, ώστε να είναι κατανοητές από όλους - όχι μόνο από όσους είναι εξοικειωμένοι με τις υποθέσεις της ΕΕ αλλά και από το ευρύ κοινό. Φέτος, έχουν βελτιωθεί σημαντικά η διαδραστικότητα και η οπτική παρουσίαση μέσω της εκτεταμένης χρήσης υπερσυνδέσμων, φωτογραφιών, βίντεο και ενημερωτικών σχεδιαγραμμάτων. Η δημοσίευση της Γενικής Έκθεσης αποτελεί υποχρέωση βάσει του άρθρου 249 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης