Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.3.16

Εξαετή ομόλογα της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα, τέταρτη σειρά 2016, λήξης 2022

Εξαετή ομόλογα της Κυπριακής Δημοκρατίας
για φυσικά πρόσωπα, τέταρτη σειρά 2016, λήξης 2022


Το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους ανακοινώνει ότι στις 18 Μαρτίου 2016 τερματίστηκε η περίοδος λήψης αιτήσεων για αγορά εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα, της 4 ης Σειράς (Απρίλιος 2016).

Λήφθηκαν 50 αιτήσεις για συνολικό ποσό €27.203.600.   Από τις 50 αιτήσεις που έγιναν αποδεκτές, οι 44 υποβλήθηκαν από Κύπριους και 6 από αλλοδαπούς επενδυτές.   Οι αξίες των αιτήσεων κυμαίνονταν από €1600 μέχρι €5.000.000.   Από το συνολικό ποσό των €27.203.600, τα €25.000.000 αφορούσαν αιτήσεις ξένων επενδυτών.

Οι εκδόσεις εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα θα συνεχιστούν με την 5 η Σειρά 2016, λήξης 2022, με ανώτατο όριο έκδοσης €10.000.000, η οποία θα εκδοθεί στις 2 Μαΐου 2016 με περίοδο κατάθεσης των αιτήσεων από τις 4 μέχρι τις 20 Απριλίου 2016.
Αποποίηση Ευθύνης

Σημαντική Διευκρίνιση

Το έγγραφο αυτό, ή απόσπασμά του, δεν αποτελεί προσφορά για πώληση ή έκδοση ή πρόταση για αγορά κυβερνητικών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Εκδότης) ή κίνητρο επένδυσης σε οποιαδήποτε επικράτεια. Ούτε το έγγραφο αυτό ή απόσπασμά του, ούτε και το γεγονός της δημοσιοποίησής του, αποτελούν βάση για οποιαδήποτε απόφαση επένδυσης. Οποιαδήποτε απόφαση για αγορά ομολόγων πρέπει να λαμβάνεται με βάση τους τελικούς όρους των ομολόγων καθώς και τις πληροφορίες για τον Εκδότη που ετοιμάζονται από ανεξάρτητους Οίκους.  Ενδιαφερόμενοι επενδυτές προτρέπονται όπως διενεργούν οι ίδιοι ανεξάρτητη έρευνα για τη χρηματοοικονομική κατάσταση του Εκδότη και τα βασικά χαρακτηριστικά/ κινδύνους των ομολόγων.  Για το σκοπό αυτό μπορούν να ζητούν τη συμβουλή ενός αδειούχου/ εγκεκριμένου ειδικού συμβούλου (π.χ. Επιχείρησης Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών) σχετικά με το κατά πόσο η επένδυση αυτή είναι κατάλληλη για αυτούς πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση σε σχέση με τα ομόλογα του Εκδότη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης