Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.6.16

Η προώθηση της Ελλάδας στο επίκεντρο των συναντήσεων της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με επενδυτές

Η προώθηση της Ελλάδας στο επίκεντρο των συναντήσεων της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά  με επενδυτές
,  τουριστικούς παράγοντες και στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στο πλαίσιο του Los Angeles Greek Film Festival
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά παρέστη στο Los Angeles Greek Film Festival, LAGFF, το διεθνή κινηματογραφικό θεσμό  που συμπλήρωσε 10 χρόνια και προβάλλει τον ελληνικό  κινηματογράφο και τους Έλληνες και Ελληνικής καταγωγής δημιουργούς,  και προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό με την υποστήριξη του ΕΟΤ.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Λος Άντζελες, η Αν. Υπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της 20th Century Fox, κ. Jim Gianopoulos και με στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ και απονομή των βραβείων Orpheus Awards, ενώ συμμετείχε και στην εκδήλωση «Ημέρες Γαστρονομίας» για την προβολή της Ελλάδας και της ελληνικής γαστρονομίας.
 
Η κα Κουντουρά πραγματοποίησε συναντήσεις  για να προωθήσει τις επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα του τουρισμού και είχε επαφές με  tour operators για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα το 2016.
 
Επίσης, η Αν. Υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας, όπως επίσης και με τον Πατέρα Ιωάννη Μπάκα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, και παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνικό ραδιόφωνο του Λος Άντζελες LA Hellenic Radio για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης