Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.6.16

Επίσκεψη Γ.Γ. Δ.Ο.Σ, κ. Γ. Τσίπρα, στον Λίβανο (Βηρυτός

Επίσκεψη Γ.Γ. Δ.Ο.Σ, κ. Γ. Τσίπρα, στον Λίβανο (Βηρυτός, 01-02.06.2016)




Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Ο.Σ.,κ. Γιώργος Τσίπρας, πραγματοποιεί, από την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, επίσκεψη στη Βηρυτό, όπου συναντάται με στελέχη της λιβανικής Κυβέρνησης, καθώς και με οικονομικούς παράγοντες του Λιβάνου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε επενδυτική ημερίδα, με τίτλο “Investors’ Window to Greece”, η οποία διοργανώθηκε από την Ελληνική Πρεσβεία και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βηρυτού. Στην ομιλία του, ο κ. Γ.Γ. Δ.Ο.Σ., αναφέρθηκε στην πληθώρα επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζονται στην Ελλάδα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Στην εκδήλωση, η οποία είχε ως στόχο την παρουσίαση του νέου διαμορφούμενου επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα μας, παρέστησαν περισσότεροι από 50 επιφανείς  επιχειρηματίες του Λιβάνου.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας, είχε την ευκαιρία να παρακαθίσει σε γεύμα που παρατέθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βηρυτού και Περιχώρων, κ. Ηλία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης