Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.6.16

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ, Γ. Αμανατίδη, στο Άγιο Όρος

Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ, Γ. Αμανατίδη, στο Άγιο Όρος



Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, μετέβη σήμερα, Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, Καρυές, προκειμένου να παραστεί στην τελετή ανάληψης καθηκόντων της νέας Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας. Ο απελθών Πρωτεπιστάτης παρέδωσε τη ράβδο στον Αντιπρόσωπο της Μεγίστης Λαύρας, ο οποίος ύστερα από την ακολουθία στον I. Ναό του Πρωτάτου την ενεχείρησε στον νέο Πρωτεπιστάτη, Γέροντα Βαρνάβα Βατοπαιδινό.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Υφυπουργός Εξωτερικών παρακάθησε στο καθιερωμένο κέρασμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Κοινότητας όπου και ευχήθηκε στον Πρώτο του Αγίου Όρους και στα μέλη της νέας Ιεράς Επιστασίας να έχουν μία ειρηνική και καρποφόρα ενιαύσια θητεία. Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι σε αυτούς εναπόκειται η ομαλή άσκηση της αυτοδιοίκητης αρχής του Άθωνος και η διασφάλιση της αγαστής συνεργασίας με τις άλλες αρχές του ελληνικού κράτους, του οποίου αναπόσπαστο τμήμα αποτελεί το Άγιον Όρος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης