Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.6.16

Οι πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη να δράσουμε συλλογικά,

Οι πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη να δράσουμε συλλογικά, επαναβεβαιώνοντας τις ιδρυτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Αυτές της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και του σεβασμού των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ώστε να δυναμώσει στην πράξη η κοινή και συγκλίνουσα πορεία μας.

Η Ευρώπη των προκλητικών αντιφάσεων, η Ευρώπη που έχει ανοιχτά τα σύνορά της στη λιτότητα, αλλά κλειστά στους πρόσφυγες, η Ευρώπη στην οποία η εθνική κυριαρχία υπερτερεί έναντι των κοινών κανόνων όταν πρόκειται για τους πρόσφυγες, αλλά υποχωρεί σε δεύτερη μοίρα όταν πρόκειται για την οικονομία και την κυρίαρχη γραμμή της λιτότητας, είναι μία Ευρώπη σε βαθιά κρίση και δεν μπορεί να πείσει τους λαούς της ότι έχουν συμφέρον να τη στηρίξουν.

Γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη και για να την έχουμε πρέπει να καταπολεμήσουμε τις ανισότητες.

Να αγωνιστούμε για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο.

Παρακολουθήστε την ομιλία μου στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

https://youtu.be/xhBmFl2sbUg

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης