Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.9.16

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε στο Πρεδρικό Μέγαρο τους Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε στο Πρεδρικό Μέγαρο τους Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχθηκε σήμερα στο Πρεδρικό Μέγαρο, την Ολυμπιονίκη της σκοποβολής στους Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, Αννα Κορακάκη, η οποία συνοδευόταν από τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», ο ιστιοπλόος, Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατετάγη 5ος στα Rs:x, η Βούλα Παπαχρήστου (8η στο τριπλούν) και οι Γιάνναρος, Ντούσκος, Πέτρου μέλη της τετρακώπου ελαφρών βαρών, που κατετάγησαν στην 6η θέση.
Παρόντες επίσης, ήταν ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, Ισίδωρος Κούβελος.
«Εκφράζετε την αριστεία. Είστε ζωντανό παράδειγμα και αποτελείτε σύμβολο της αριστείας. Οταν σας λέω ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, θέλω να ξέρετε ότι είναι αλήθεια», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους Ολυμπιονίκες.
Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές ζήτησαν την αρωγή της Πολιτείας, κάτι για το οποίο δεσμεύθηκε ο κ. Παυλόπουλος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης