Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.9.16

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα με εκπροσώπους του ΕΕΑ και του ΣΕΒ

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα με εκπροσώπους του ΕΕΑ και του ΣΕΒ

Τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, η οικονομική ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και του επενδυτικού κλίματος, καθώς και η ενίσχυση της απασχόλησης με διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), με επικεφαλής τον πρόεδρο Θεόδωρο Φέσσα, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Επιπλέον, αναταλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του διαλόγου του πρωθυπουργού με τους παραγωγικούς φορείς ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ.

 

Επιπλέον, η συζήτηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επικεντρώθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, και στους τρόπους με τους οποίος αυτά μπορούν να επιλυθούν.

 

Τόσο από την πλευρά του πρωθυπουργού όσο και από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων εκφράστηκε η βούληση ο διάλογος να είναι διαρκής προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία αλλά και μεγάλη επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης