Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.9.16

Πραγματοποιηθείσα συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ, Δ. Μάρδα, με εκπροσώπους Φορέων και Επιχειρήσεων κλάδου ΑΠΕ

Πραγματοποιηθείσα συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ,  Δ. Μάρδα,  με εκπροσώπους Φορέων και Επιχειρήσεων κλάδου ΑΠΕ




Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε, σήμερα, με εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων από τον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας, ΕΛΕΤΑΕΝ, ΙΕΝΕ, ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, WRE Hellas, ITA Group, EUROSOL Hellas, ΣΙΛΣΙΟ).
Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το πρόγραμμα δράσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, η παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου επενδύσεων σε αγορές στόχους όπως του Ιράν, του Ισραήλ και της Κένυας, καθώς και η διερεύνηση δυνατοτήτων στενότερης συνεργασίας με σκοπό την αύξηση των εξαγωγών μας σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.
Σημειώνεται ότι, η εν λόγω συνάντηση  έπεται χρονικά της δημοσιοποίησης του προγραμματισμού δράσεων οικονομικής διπλωματίας του ΥΠΕΞ, στο πλαίσιο του οποίου θα διοργανωθούν 9 επιχειρηματικές αποστολές σε χώρες του εξωτερικού έως το τέλος του 2016 και 22 επιχειρηματικές αποστολές έως το τέλος του 2017.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης