Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.9.16

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΥ κ.ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΥΡ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ
ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΥ κ.ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΥΡ)

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
20.9.2016



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κυριακόπουλε, με τα σκίτσα σας και τα κείμενα που τα διανθίζουν έχετε αποδείξει ότι εκείνο το οποίο σας χαρακτηρίζει, πρωτίστως και διαχρονικώς, είναι το χιούμορ στην πιο αυθεντική του έκφραση: Το χιούμορ ως βασικό στοιχείο της Παιδείας και του Πολιτισμού μας. Δικαίως λοιπόν συγκαταλέγεσθε μεταξύ των κορυφαίων γελοιογράφων της Χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σας απονέμεται κατ’ αξίαν το Παράσημο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος.


Ι.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ θέλω να ευχαριστήσω και εκ μέρους των συναδέλφων, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι με την βράβευση αυτή βραβεύει το χιούμορ, το ελληνικό χιούμορ, το οποίο πάντοτε στάθηκε στο ύψος του και αντάξιο όλης της Ελληνικής Παιδείας. Γιατί, όπως έλεγε η Ελένη Βλάχου: «Δείξτε μου τις γελοιογραφίες μιας Χώρας και θα σας πω τι πολίτευμα έχουν».-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης