Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.9.16

Συνάντηση ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, Yun Byung-se (Νέα Υόρκη,

Συνάντηση ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, Yun Byung-se (Νέα Υόρκη, 19.09.2016)



Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Yun Byung-se.
Κατά τη συνάντησή τους, οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να προωθήσουν την εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας και να εγκαινιάσουν διαδικασία πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών. Μάλιστα, οι δύο Υπουργοί αντάλλαξαν προσκλήσεις για την πραγματοποίηση επισκέψεων στο προσεχές μέλλον.
Παράλληλα, συμφώνησαν ως προς τη διοργάνωση εβδομάδας ελληνικού πολιτισμού στη Δημοκρατία της Κορέας και κορεατικού πολιτισμού στην Ελλάδα, πριν τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη Πιεονγκτσάνγκ (PyeongChang) της Δημοκρατίας της Κορέας το 2018.
Τέλος, οι δύο ΥΠΕΞ συζήτησαν επίκαιρα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ειδικότερα, ο κ. Yun Byung-se εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνεπή στάση που έχει τηρήσει η Ελλάδα στο θέμα των πυρηνικών δοκιμών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης