Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.10.16

Να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα όσοι πόνταραν σε κατάρρευση των εσόδων

Να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα όσοι πόνταραν σε κατάρρευση των εσόδων 

 

Η υπέρβαση των στόχων του Προϋπολογισμού στο 9μηνο του έτους κατά 1,5 δισ. ευρώ για τα καθαρά δημόσια έσοδα, και κατά 3,5 δισ. ευρώ για το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί το αποτέλεσμα της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης που ασκεί η κυβέρνηση?, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν:
 
?Έχοντας πλήρη συνείδηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις έπειτα από μια πενταετία σκληρής λιτότητας, η κυβέρνηση προχώρησε σε δικαιότερη ανακατανομή των φορολογικών βαρών. Σε συνδυασμό με την παροχή ευέλικτων σχημάτων εξόφλησης, οι πολίτες ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας υπεραποδίδουν σηματοδοτώντας τον δρόμο εξόδου από την κρίση.
 
Ο κ. Μητσοτάκης και όσοι πόνταραν σε κατάρρευση των εσόδων και αποτυχία της χώρας, καλά θα κάνουν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα?.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης