Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.10.16

Π. Καμμένος για Β. Πολύδωρα: Ψυχή της ΝΔ από την ίδρυσή της

Π. Καμμένος για Β. Πολύδωρα: Ψυχή της ΝΔ από την ίδρυσή της

«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας, που ξεκίνησε από το 1974, από το ιδρυτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Σιδηρόκαστρο για τον Βύρωνα Πολύδωρα και το ΕΣΡ.
«Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και να δει ότι άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παράταξης, από την ίδρυσή της, δεν μπορεί να έχουν μια τέτοια αντιμετώπιση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος καταλήγοντας: «Αν έχουν τέτοια αντιμετώπιση άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα φανταζόμαστε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι πολίτες».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης