Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.11.16

Ν. Παππάς: Η προσπάθεια για λύση στο ΕΣΡ πρέπει να συνεχιστεί. Η ΝΔ να πάει από "ΠΑΡΩΝ" σε "ΝΑΙ"

Ν. Παππάς: Η προσπάθεια για λύση στο ΕΣΡ πρέπει να συνεχιστεί. Η ΝΔ να πάει από "ΠΑΡΩΝ" σε "ΝΑΙ"

«Τα κόμματα του ΝΑΙ στη σημερινή Διάσκεψη Προέδρων είναι αυτά που ψήφισαν όλα ή πολλά από τα άρθρα του ν.4339», αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Σε προηγούμενη ανάρτησή του ανέφερε πως «στη Διάσκεψη Προέδρων έγιναν σημαντικά βήματα. Η προσπάθεια για λύση στο ΕΣΡ πρέπει να συνεχιστεί. Η ΝΔ να πάει από "ΠΑΡΩΝ" σε "ΝΑΙ"»
Ν. Παππάς: «Κροκοδείλια τα δάκρυα της ΝΔ για τους εργαζόμενους. Ειλικρινή τα δάκρυά της για τους καναλάρχες»
«Κροκοδείλια τα δάκρυα της ΝΔ για τους εργαζόμενους. Ειλικρινή τα δάκρυά της για τους καναλάρχες», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχετικά με την πρόταση νόμου της ΝΔ για την αδειοδότηση των καναλιών.
Ο κ. Παππάς σημειώνει, σε απάντησή του για την πρόταση νόμου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «οι μοναδικές επί τις ουσίας διαφοροποιήσεις που φέρνει η πρόταση νόμου της ΝΔ για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών, σε σχέση με τον ισχύοντα νόμο, είναι:
1. Καταργεί το κατώτατο όριο εργαζομένων, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ορίσει στους 400 πλήρους απασχόλησης εργαζόμενους ανά κανάλι.
2. Καταργεί τον διαγωνισμό και τον αντικαθιστά από "αδειοδοτική διαδικασία", η οποία ελαχιστοποιεί το τίμημα που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο».
«Κροκοδείλια τα δάκρυα της ΝΔ για τους εργαζόμενους, λοιπόν. Ειλικρινή τα δάκρυά της για τους καναλάρχες», υπογραμμίζει.
Επιπλέον, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει: «Κατά τα άλλα, η πρόταση νόμου της ΝΔ επαναλαμβάνει, προς το χαλαρότερο, τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος 4339/15, στα άρθρα 1-15. Σε αυτά ακριβώς τα άρθρα τα οποία η ΝΔ θέλει να καταργήσει. Σε αυτόν ακριβώς τον νόμο, ο οποίος -στις βασικές του διατάξεις- υπερψηφίστηκε με πλειοψηφία σημαντικά ευρύτερη της κυβερνητικής».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης