Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.11.16

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην πρεσβεία της Κούβας-Μετέφερε τα συλλυπητήρια εκ μέρους του Υφ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην πρεσβεία της Κούβας
-Μετέφερε τα συλλυπητήρια εκ μέρους του Υφ. Πολιτισμού και Αθλητισμού
Την πρεσβεία της Κούβας επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Γ.Γ.Α. με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια για την απώλεια του ηγέτη της κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο.
Ο κ. Συναδινός στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον πρέσβη της Κούβας, Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνεζ , και αφού τον ενημέρωσε ότι εκπροσωπεί και τον Υφ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο όποιος βρίσκεται στο εξωτερικό, τόνισε ότι η ελληνική Πολιτεία και οι εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού τρέφουν βαθιά αισθήματα σεβασμού απέναντι στον κουβανικό αθλητισμό.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων :
«Η χώρα του Χαβιέρ Σατομαγιόρ, του Ιβάν Πεδρόσο, του Αλμπέρτο Χουαντορένα, του Θεόφιλου Στήβενσον και του λαϊκού αθλητισμού πενθεί. Ο αθλητισμός της Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό σας»


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης