Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.1.17

Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: Διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης ο κ. Κικίλιας

Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: Διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης ο κ. Κικίλιας

Επαναλαμβανόμενα ψέματα καταλογίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΔ και τον εκπρόσωπό της Βασίλη Κικίλια.
Αφορμή αυτή τη φορά δήλωση του κ. Κικίλια περί δήθεν παραδοχής του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για μετά το 2018 και ότι συζητάει νέο 4ο μνημόνιο, αλλά και η εκ νέου αναφορά του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, παρά τη σχετική κατηγορηματική διάψευση χτες εκ μέρους του υπουργείου Οικονομικών.
Προς επίρρωσιν αυτών, το Γραφείο Τύπου παραθέτει αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από τη χτεσινή συνέντευξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου το οποίο επικαλείται ο κ. Κικίλιας, ενώ σχολιάζει για τον ίδιο με μπασκετικούς όρους: "Σήμερα έκανε τριπλ ντάμπλ. Είναι διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης".
Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει: "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει ο λαός μας. Η ΝΔ από την αρχή του έτους δικαιώνει την παροιμία Δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση που να μη λέει ψέματα!. Σήμερα ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 δήθεν παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για μετά το 2018 και ότι ομολόγησε (sic) ότι συζητάει νέο 4ο μνημόνιο. Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Κικίλιας επανέρχεται στον κ. Τσακαλώτο, λέγοντας ξανά ψέματα. Φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει ότι με χθεσινή ανακοίνωση το ΥΠΟΙΚ τον έχει διαψεύσει κατηγορηματικά".
Κατόπιν αυτών, αναφέρει ότι "επειδή ο κ. Κικίλιας δείχνει να μην καταλαβαίνει από πολιτική, θα του το πούμε με όρους μπάσκετ. Σήμερα έκανε τριπλ ντάμπλ. Είναι διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης".
Εν είδει υστερόγραφου, παραθέτει το ακριβές απόσπασμα της συνέντευξης του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5" στο οποίο αναφέρεται ο κ. Κικίλιας", με τη συμπλήρωση ότι "αν ενδιαφέρεται για ολόκληρη τη συνέντευξη, κυκλοφορεί και σε ηχητικό".
Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση ομολογεί ότι συζητά 4ο Μνημόνιο
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι η κυβέρνηση ομολογεί πως συζητά 4ο μνημόνιο.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται η δέσμευση της κυβέρνησης Τσίπρα για διαρκή λιτότητα και προσέθεσε:
«Μετά το συμπληρωματικό Μνημόνιο του Ιουνίου, τη συνυπογραφή της δήλωσης του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, την επιστολή μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στις 23 Δεκεμβρίου και τη συνέντευξή του στην "Καθημερινή" στις 31 Δεκεμβρίου 2016, ήρθε η σειρά του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Δ. Τζανακόπουλου, να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δίνει τα πάντα στους δανειστές με αντάλλαγμα την παραμονή της στην εξουσία. Ο κ. Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5", παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ και για μετά το 2018».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης