Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.3.17

Ν. Παππάς: Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη δικτύων υψηλών ταχυτήτων


Ν. Παππάς: Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη δικτύων υψηλών ταχυτήτων


Με την ακρόαση φορέων συνεχίστηκε σήμερα στις Επιτροπές Διοίκησης, Δ. Τάξης & Δικαιοσύνης και Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ) για τα γρήγορα δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στην τοποθέτησή του, τόνισε ότι διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για να γίνουν τα αναγκαία βήματα από Πολιτεία και φορείς για την ανάπτυξη δικτύων υψηλών ταχυτήτων. Πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί υπόψη, από το υπουργείο ΨΗΠΤΕ, πολλές από τις παρατηρήσεις και στην επόμενη τοποθέτησή του το απόγευμα, θα γίνουν οι απαραίτητες νομοτεχνικές βελτιώσεις, ώστε να υπάρξουν και οι μεγαλύτερες πολιτικές συναινέσεις.
Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε δύσκολο τον υπολογισμό δημιουργίας των νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο της πληροφορικής, ζήτημα που αναφέρθηκε από βουλευτές νωρίτερα, σημειώνοντας ότι το θέμα δεν είναι οι αόριστες υποσχέσεις από πολιτικούς και επιχειρηματίες, αλλά να γίνει κατανοητή η ουσία ότι η ανάπτυξη ταχύτερων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών είναι ο κλάδος που μπορεί να βοηθήσει και τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης