Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.12.17

Αλ. Τσίπρας: Το καλό κλίμα στην οικονομία να περάσει στην κοινωνία

Αλ. Τσίπρας: Το καλό κλίμα στην οικονομία να περάσει στην κοινωνία

Την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία σε αυτή τη φάση, η οποία είναι φάση οικονομικής ανάκαμψης, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Θα διαπιστώσατε και μόνοι σας ότι όλα τα μηνύματα είναι θετικά, τα δεκαετή ελληνικά ομόλογα έσπασαν το φράγμα του 4% και αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή σε συνθήκες προ κρίσης. Είναι ώρα να βάλουμε πλάτη όλοι, ώστε αυτό το καλό κλίμα (στην οικονομία) να μεταφραστεί -πέρα από τους αριθμούς και τις στατιστικές- και σε πραγματική αίσθηση στην κοινωνία και ιδίως στους πιο αδύναμους και ευάλωτους και στη μεσαία τάξη» είπε ο πρωθυπουργός.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης