Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.2.18

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα


Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
«Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Δεν είπε τίποτα καινούργιο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου.
Όπως προσθέτει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού «μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει «Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης