Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.2.18

Κ. Γαβρόγλου: Η τεχνολογική και τεχνική εκπαίδευση αναβαθμίζεται με το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής

Κ. Γαβρόγλου: Η τεχνολογική και τεχνική εκπαίδευση αναβαθμίζεται με το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής


Την εκτίμηση ότι με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής η τεχνολογική και τεχνική εκπαίδευση αναβαθμίζεται, εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στη σημερινή, τρίτη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
«Η τεχνολογική εκπαίδευση κακώς είναι ταυτισμένη με τα ΤΕΙ και κακώς στη συνείδηση της κοινωνίας δεν θεωρείται ένα προσόν, μια εκπαιδευτική διαδικασία εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, όπως πρέπει να είναι» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι το ζήτημα είναι η αναβάθμιση της τεχνολογικής και τεχνικής εκπαίδευσης, παραπέμποντας στην τοποθέτηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).
«Το ΤΕΕ θεωρεί σημαντική αυτή την πρωτοβουλία, και στο πλαίσιο αναβάθμισης της τεχνολογικής και τεχνικής εκπαίδευσης και στη διαδικασία με την οποία θα επιλυθούν επαγγελματικά προβλήματα δεκαετιών» τόνισε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης