Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.3.18

Ο γγΑ Ι. Συναδινός εγκαινιάζει την 3η Διεθνή Αθλητική Έκθεση

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός θα εγκαινιάσει αύριο (29/3/18) και ώρα 7:00 μ.μ. την 3η Διεθνή Αθλητική Έκθεση στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Για τρίτη συνεχή χρονιά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού συμμετέχει δυναμικά στην κορυφαία αθλητική έκθεση που έχει γίνει πλέον θεσμός στη Βόρεια Ελλάδα, με δύο περίπτερα (9 και 10), από τα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις του υπουργείου και των εποπτευόμενων από αυτό φορέων.

Κατά τη διάρκεια της Sportexpo η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31 του μηνός, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και αθλητικές ημερίδες ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετέχουν με διαδραστικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και γήπεδα Beach Volleyball, Χάντμπολ, Πάλης, Κωπηλασίας, Στίβου, Ξιφασκίας, Σκοποβολής, Πινγκ Πονγκ, Σκάκι, Ταε Κβο Ντο, Ενόργανης, Ρυθμικής, Τζούντο, Ιστιοπλοΐας, Πένταθλου, Kick-boxing, Τοξοβολίας, Ποδοσφαίρου, ενώ θα γίνει και επίδειξη ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου και μοτοσικλέτας.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης