Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.3.18

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛ. ΧΑΡΙΤΣΗ

· Ν. Παππάς: «Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε μια χώρα φιλική προς την παραγωγή έργων, την αναβαθμίζουμε σε ισχυρό παίκτη για την προσέλκυση μεγάλων -διεθνών και εγχώριων- επενδύσεων από τον οπτικοακουστικό τομέα. Τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια»
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, υπέγραψαν Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προκήρυξη του καθεστώτος ενίσχυσης της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα.
Η απόφαση των δύο Υπουργών, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης εχθές, Τετάρτη 28 Μαρτίου, εξειδικεύει τις παραμέτρους της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σχετικά με τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς, την αξιολόγηση των προτάσεων, τον έλεγχο των εγκεκριμένων σχεδίων, τις υποχρεώσεις των ενδιαφερομένων, κ.ά.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε σχετικά: «Με τη θεσμική ρύθμιση των παραμέτρων του καθεστώτος ενίσχυσης της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα, εγκαινιάζουμε -και επισήμως- μια νέα εποχή για τη χώρα μας. Κάνουμε πράξη αυτό που θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί εδώ και χρόνια, αυτό που ζητούσαν παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί. Μετατρέπουμε, δηλαδή, την Ελλάδα σε μια χώρα φιλική προς την παραγωγή έργων, την αναβαθμίζουμε σε ισχυρό παίκτη για την προσέλκυση μεγάλων -διεθνών και εγχώριων- επενδύσεων από τον οπτικοακουστικό τομέα. Τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια».
Υ.Γ.: Επισυνάπτεται το ΦΕΚ, όπου δημοσιεύεται η σχετική Κ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης