Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.3.18

Κανονικά θα πληρωθούν τα αγροτεμάχια χωρίς Αριθμό Ταυτότητας Ακινήτου δήλωσε ο Β. Αποστόλου

Κανονικά θα πληρωθούν τα αγροτεμάχια χωρίς Αριθμό Ταυτότητας Ακινήτου δήλωσε ο Β. Αποστόλου


Κανονικά θα μπορούν και οι αγρότες που έχουν μισθωμένα αγροτεμάχια χωρίς όμως Αριθμό Ταυτότητας Ακινήτου (Α.Τ.ΑΚ) να υποβάλουν τις δηλώσεις τους στον ΟΣΔΕ, και να πληρωθούν, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.
Ωστόσο, θα πρέπει οι αγρότες να προσκομίσουν τον Α.Τ.ΑΚ μέχρι την υποβολή της δήλωσης της επόμενης χρονιάς, ενώ παράλληλα θα πρέπει να καταθέσουν και το συμβόλαιο μίσθωσης τετραετούς διάρκειας που έχουν κάνει.
«Πρέπει να είναι σαφές ότι θα μπει τάξη» δήλωσε σχετικά ο κ. Αποστόλου και συνέχισε ότι «μετά το νοικοκύρεμα στην καταβολή των ενισχύσεων, θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για την ορθή καταγραφή και δήλωση των πραγματικών εκτάσεων».
Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Θανάση Καπρέλη, σε ελέγχους που έγιναν μετά από καταγγελίες στον οργανισμό, διαπιστώθηκε ότι 1.200.000 ευρώ έχουν δοθεί σε αγρότες για αγροτεμάχια που δεν είχαν δηλωθεί στη εφορία.
«Από τους 128 αγρότες που ελέγχθηκαν, μόνο οι 15 ήταν εντάξει, ενώ οι υπόλοιποι 113 είχαν μηδενικό Ε9» δήλωσε σχετικά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης