Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.3.18

Την παραίτηση του διοικητή του ΕΦΚΑ Αθ. Μπακαλέξη, ζήτησε ο Αν. Πετρόπουλος

Την παραίτηση του διοικητή του ΕΦΚΑ Αθ. Μπακαλέξη, ζήτησε ο Αν. Πετρόπουλος


Να υποβάλει την παραίτησή του ζήτησε από το διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) Αθανάσιο Μπακαλέξη, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών, που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ. «Η τοποθέτηση του νέου διοικητή του ΕΦΚΑ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες» διευκρινίζει το υπουργείο.
Δεκτή η παραίτηση του διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ Αθ. Καποτά από τον υφυπ. Κοινωνικής Ασφάλισης Τ. Πετρόπουλο
Δεκτή έκανε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος την παραίτηση που υπέβαλε ο διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) Αθανάσιος Καποτάς.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ευχαριστεί τον κ. Καποτά για το έργο που επιτέλεσε ως διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ. «Η τοποθέτηση νέου διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης