Το Ελληνοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων www.vouli.net, η διεύθυνση κι οι συντάκτες σας εύχονται χρόνια πολλά

16.4.18

Ν. Παππάς: Οι νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στα νησιά

Ν. Παππάς: Οι νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στα νησιά


Στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της νησιωτικότητας, καθώς οι ανισότητες είναι η ρίζα των κρίσεων, αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, κατά την ομιλία του στο αναπτυξιακό συνέδριο Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο "Ρόδος Παλάς".
Η σημερινή κυβέρνηση γνωρίζει την απομόνωση που γνώρισε η νησιωτική Ελλάδα και ξέρει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστεί, είπε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι τα ζητήματα του Νοτίου Αιγαίου είναι υψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης, που έχει ως βασική αρχή «να μην αφήσουμε κανέναν πολίτη πίσω», η οποία βρίσκεται στην «καρδιά» του τρόπου με τον οποίο σκέφτονται οι κυβερνώντες.
Παρατήρησε, μάλιστα, πως η απομόνωση που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας κάτοικος νησιού είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενός κατοίκου ορεινού χωριού της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης