Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.4.18

«Το νερό είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό και δεν ιδιωτικοποιείται»

«Το νερό είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό και δεν ιδιωτικοποιείται»


Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του νερού, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φαμέλλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4 FM». «Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΥΑΘ και της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μονοσήμαντη επιλογή της κυβέρνησης και αυτό έχει καταστεί σαφές από την πλευρά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» είπε.
Ο κ. Φάμελλος σχολίασε τη στάση της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι στο εσωτερικό του συγκεκριμένου κόμματος και σε επίπεδο στελεχών σημειώνονται πλέον σφοδρότατες διαφωνίες ως προς την ιδιωτικοποίηση του νερού, οι οποίες κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση από την επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης