Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.5.18

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθη

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για διακίνηση παράνομων αναβολικών ουσιών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες


Συνελήφθη χθες, Πέμπτη 17 Μαΐου, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για νοθεία τροφίμων, παραβάσεις για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Ειδικότερα κατά τη διάρκεια ερευνών προέκυψε ότι ο 36χρονος κατείχε σε οικίες στην περιοχή της Πεύκης και της Κηφισιάς, μεταξύ άλλων, (83.041) χάπια και (5.178) αμπούλες αναβολικών και διεγερτικών σκευασμάτων, τα οποία σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ. κρίνονται επικίνδυνα για την δημόσια υγεία καθώς και μεγάλο αριθμό πολυτίμων λίθων άγνωστης άξιας.
Τα ανευρεθέντα είδη κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης