Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.5.18

Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με εκπροσώπους UEFA και ΕΠΟ για την καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων

Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με εκπροσώπους UEFA και ΕΠΟ για την καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της UEFA και της ΕΠΟ με βασικό θέμα συζήτησης την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA Άντζελο Ρηγόπουλος, o Managing Director Integrity της UEFA Emilio Garcia, o Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, οι νομικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας Νικόλαος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας και ο Integrity Officer της ΕΠΟ Δημήτρης Δαβάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που υπάρχουν με την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων διεθνώς, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος.

Συμφωνήθηκε -το αμέσως επόμενο διάστημα- να κατατεθούν προτάσεις από την πλευρά της UEFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ικανό που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τη μάστιγα της χειραγώγησης των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης