Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.6.18

Υφυπουργός Εξωτερικών-Χαιρετισμός Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη

Γιάννης Αμανατίδης
Υφυπουργός Εξωτερικών - Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης
Χαιρετισμός Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη στην Υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unesco και του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής - 21 Ιουνίου 2018



Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας από την κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα, Πρόεδρο της Ελληνικής επιτροπής για την Unesco και από τον κ. Πέντζο, Πρόεδρο του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής είναι σημαντική, ενώ η παρουσία μου θέλει να τονίσει την σημασία του εθελοντισμού αλλά και των δράσεων της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unesco.

Ο εθελοντισμός, και στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, που έχουν οι επιχειρήσεις , δίνει σημαντική βοήθεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και ειδικά η Θεσσαλονίκη.

Οι νησίδες αυτές, όπου κι αν βρίσκονται, θα πρέπει να ενισχύονται, η Χώρα μας τα 8 αυτά χρόνια, τα δύσκολα αυτά χρόνια, στάθηκε όρθια χάρη στην προσπάθεια των Ελλήνων αλλά και χάρη στα δίκτυα αλληλεγγύης τα οποία αναπτύχθηκαν ​ είτε από τις τοπικές κοινωνίες είτε από την τοπική αυτοδιοίκηση είτε από τα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης και από την Εκκλησία βεβαίως.

Η σημερινή μέρα συμπίπτει με την έξοδο της Ελλάδας από την Επιτροπεία, το τέλος των προγραμμάτων, την ρύθμιση του χρέους και την νέα σελίδα την οποία γυρίζει η Χώρα μας, άρα η συγκυρία αυτή κα Πρόεδρε και κ. Πρόεδρε είναι μια ευτυχής συγκυρία.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και εσάς και την κα. Τζιτζικώστα για την πρωτοβουλία σας αυτή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης