Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.6.18

Ν. Βούτσης: «Βιώσιμο σύστημα με δίκαιο επιμερισμό ευθυνών για τη διαχείριση του μεταναστευτικού»

Ν. Βούτσης: «Βιώσιμο σύστημα με δίκαιο επιμερισμό ευθυνών για τη διαχείριση του μεταναστευτικού»


Στην ανάγκη βιώσιμου συστήματος, με δίκαιο επιμερισμό των ευθυνών και τήρηση της βασικής αρχής αλληλεγγύης κατά τη διαχείριση του κρίσιμου ζητήματος της μετανάστευσης, αναφέρεται ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενόψει της συνόδου για το Προσφυγικό.
Ειδικότερα, σε επιστολή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, και της εισηγήτριάς του για τη μεταρρύθμιση του Κανονισμού του Δουβλίνου, Cecilia Wikstr?m, απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενόψει και της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, όπου θα συζητηθεί σήμερα και αύριο το Προσφυγικό.
Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε εξόχως σημαντική τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπέρ της θεσμοθέτησης ενός μόνιμου, αυτόματου και υποχρεωτικού μηχανισμού ανακατανομής, καθώς και υπέρ της ελάφρυνσης του κράτους πρώτης εισόδου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης