Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.6.18

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανάπτυξη της συνεργασίας σε θέματα φυσικής αγωγής και αξιοποίησης αθλητικών υποδομών θα παραχωρήσουν αύριο Τρίτη (26-6-18) και ώρα 12:00 ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης
παρουσία των γενικών γραμματέων του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργου Αγγελόπουλου και Ιούλιου Συναδινού, αντίστοιχα και του προϊσταμένου του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού Σταύρου Παναγιωτίδη.

Οι κοινές δράσεις που, μεταξύ άλλων, θα παρουσιασθούν είναι:
1.Το πιλοτικό πρόγραμμα «ΕΜΑΥΤΙΩΝ», που αφορά στη διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων σε 12 περιφέρειες της Ελλάδας, αποτελεί πρωτοβουλία του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και θα υλοποιηθεί από κοινού από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

2. Απολογιστικά στοιχεία για το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε μαθητές της γ’ τάξης δημοτικών σχολείων που υλοποιείται σε όλη τη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) στην αίθουσα Έλλη Παππά στο ισόγειο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης