Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.8.18

DPA: Ο Τσίπρας υπόσχεται αύξηση του κατώτατου μισθού και μείωση της φορολογίας

DPA: Ο Τσίπρας υπόσχεται αύξηση του κατώτατου μισθού και μείωση της φορολογίας


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους πολίτες να αυξήσει τον κατώτατο μισθό και να μειώσει τους φόρους, μέσα στους επόμενους μήνες, κατά τη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, όπως αναφέρεται σε τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (DPA).
Η χώρα όμως θα μπορέσει να οδηγηθεί στη σταθερότητα μακροπρόθεσμα, αν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και γίνουν επενδύσεις. «Μόνο τότε η Ελλάδα θα γίνει ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος», δήλωσε σχετικά ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η οικονομία αναπτύσσεται και η ανεργία μειώνεται.
Όπως επισημαίνεται στο τηλεγράφημα, η χώρα εξήλθε στις 20 Αυγούστου από το οικονομικό πρόγραμμα στήριξης και τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να αυτοχρηματοδοτηθεί. Στην παρούσα φάση όμως, το επιτόκιο των δεκαετών ομολόγων κυμαίνεται στο 4,4%, που αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό από τον Ιούνιο. Οι οικονομολόγοι εκτιμούν ότι η μεγάλη πτώση της τουρκικής λίρας επηρεάζει αρνητικά την Ελλάδα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης