Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.12.18

Συνάντηση του πρωθυπουργού με την Τυνήσια κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα συνάντηση με την Τυνήσια κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης, Wided Bouchamaoui, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ο Πρωθυπουργός συζήτησε με την κα Bouchamaoui για τις εξελίξεις στην Τυνησία και το σημαντικό έργο της για την ειρήνη και τη σταθερότητα στη χώρα της.

Παράλληλα, την ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία της να προτείνει για το Νόμπελ Ειρήνης τον ίδιο και τον ομόλογό του από την πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ως ένα μοντέλο διαλόγου και ειρηνικής επίλυσης διαφορών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης