Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.1.19

Προκόπης Παυλόπουλος: «Μας λείπει η αλληλεγγύη προς τον άνθρωπο»

Προκόπης Παυλόπουλος: «Μας λείπει η αλληλεγγύη προς τον άνθρωπο»


Τα μέλη της κολυμβητικής ομάδας Pastra Cretonaxiosa, της πρώτης ελληνικής ομάδας που πέτυχε τον διάπλου της Μάγχης, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Συνεχάρη τα μέλη της ομάδας «κυρίως, για τη διάσταση που έχετε δώσει τελευταία στην όλη σας προσπάθεια και η οποία αφορά το μέλλον νέων ανθρώπων, την προσπάθεια νέων ανθρώπων και σε ορισμένες, ιδίως, περιοχές της χώρας που έχουν ανάγκη από στήριξη. Και μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι και εκείνοι από την πλευρά τους αναζητούν το δικό τους μέλλον μέσα από έναν αντίστοιχο "διάπλου". Έναν "διάπλου" ζωής. Εύχομαι η προσπάθειά σας να γίνει ένα παράδειγμα για πολλούς. Όλα τα ευγενή χαρακτηριστικά τα οποία έχει, κυρίως μέσα από το ότι είναι εντελώς ανιδιοτελής προσπάθεια σε έναν κόσμο που δεν διακρίνεται σήμερα -όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και διεθνώς- από την ανιδιοτέλεια, μας είναι πολύτιμα. Σε αυτά προστίθεται η Αλληλεγγύη προς τον 'Ανθρωπο. Μας λείπει αυτή η Αλληλεγγύη».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης